Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο μανικιούρ..

Μιας και τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η γιορτινή διάθεση ανεβασμένη στα ύψη ελπίζω, είπα να σας δώσω μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να φτιάξετε τα νύχια σας και να εντυπωσιάσετε!

Η νέα της μόδας στα νύχια λοιπόν προστάζει μεταλλικά χρώματα, σε σκούρες ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις, ενώ τα γνωστά σε όλες μας "μαγνητικά" μανό εξακολουθούν να κλέβουν την παράσταση. Και φυσικά επειδή Χριστούγεννα χωρίς κόκκινα νύχια δε γίνονται, κακά τα ψέματα, μη διστάσετε να προτιμήσετε αυτήν την ασφαλή μεν, σέξι δε επιλογή. Ειδικά αν επιλέξετε αποχρώσεις που θυμίζουν βαθύ κόκκινο τριαντάφυλλο ή βατόμουρο να είστε σίγουρες ότι θα στρέψετε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Οι τεχνοτροπίες είναι επίσης πολύ στη μόδα φέτος, με επικρατέστερες την εφαρμογή δαντέλας ή δέρματος πάνω στα νύχια, για πιο ροκ εμφανίσεις, ενώ αν αναζητάτε κάτι πιο χειμωνιάτικο τότε τα velvet nails είναι ό,τι πρέπει για εσάς.
Μιλάω φυσικά για τα βελούδινα νύχια που κάνουν το γύρω του κόσμου και σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ό,τι χρώμα θέλετε χωρίς να μοιάζει καλοκαιρινό λόγω της βελούδινης υφής του. Για πιο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις θα σας πρότεινα pearl nails, όπου όλο το νύχι καλύπτεται με μικροσκοπικές πέρλες. Ως γνωστόν το γαλλικό μανικιούρ δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, γιατί αυτό να γίνει φέτος; Το μόνο που αλλάζει είναι το τελείωμα που γίνεται κόκκινο, μαύρο, χρυσό ή όποιο άλλο χρώμα φαντάζεστε εφαρμοσμένο σε μια πιο ουδέτερη βάση. Και το ανάποδο γαλλικό όμως κερδίζει σταδιακά έδαφος.
Τέλος τα χρώματα που θα ξεχωρίσουν τώρα το χειμώνα είναι το naivy μπλε, το σκούρο πράσινο, το γκρι, το σκούρο μωβ, το μπορντό καθώς και οι nude αποχρώσεις για λιγότερο τολμηρές εμφανίσεις. Τις γιορτινές μέρες τολμήστε την υπερβολή, Χριστούγεννα είναι άλλωστε, ποιος θα σας παρεξηγήσει;
                                                                                                                                                   Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!