Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

10 ταινίες που μυρίζουν Χριστούγεννα!!

20 μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα, όπως θα είδατε και στην αρχική μας σελίδα, κι είπα να σας παρουσιάσω τις 10 ταινίες που κατά τη γνώμη μου δεν καταλαβαίνεις Χριστούγεννα αν δεν τις παρακολουθήσεις..Ξεκινάμε λοιπόν!
Για αρχή θα επιλέξω την ταινία "Elf", το ξωτικό δηλαδή. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2003 με τον Will Ferell στον πρωταγωνιστικό ρόλο να χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου ως αθώο ξωτικό.

Πείτε μου ένα τηλεοπτικό κανάλι που να μην έχει επιλέξει για το χριστουγεννιάτικό του πρόγραμμα την ταινία "Home Alone" (1990)..Έχει αναχθεί σε κλασική πλέον χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια. Μα είναι δυνατόν ν' αντισταθείτε στη γλυκιά φατσούλα του πανέξυπνου Macaulay Culkin;

Αν και η συγκεκριμένη ταινία μόνο το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων δεν αποπνέει, ωστόσο η περίοδος που πάντα προβάλλεται είναι αυτή των γιορτών. Τι γίνεται όταν ο γλυκύτατος Γκίζμο βραχεί..; Ξεκινάει η περιπέτεια! "Gremlins" λοιπόν από το 1984.

Χριστούγεννα χωρίς Αη-Βασίλη γίνονται; Εννοείται πως όχι! Γι' αυτό "The Santa Clause" παραγωγής 1995.

Υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσουν τα Χριστούγεννα; Κι όμως! Ο Jim Carrey στην ταινία "How the Grinch stole the Christmas"(2000) προσπαθεί να καταστρέψει την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Θα τα καταφέρει άραγε;

Πιο χριστουγεννιάτικη ταινία απ' αυτήν νομίζω δεν υπάρχει..Απόδειξη και το ότι έχει γυριστεί σε πολλές εκδοχές διατηρώντας πάντα τη βασική της ιστορία. Θα καταφέρουν τα 3 πνεύματα των Χριστουγέννων ν' αλλάξουν τον δύστροπο τσιγκούνη Jim Carrey; " A Christmas Carol" (2009).

Ο Tom Hanks δανείζει τη φωνή του στον ήρωα μιας αγαπημένης χριστουγεννιάτικης ταινίας, το "Polar Express" (2004) και το ταξίδι αρχίζει!


Όταν ο Tim Burton αποφασίζει να ασχοληθεί με τα Χριστούγεννα, το αποτέλεσμα είναι απλά αριστουργηματικό. Το μόνο που θα σας πω για το "The Nightmare before Christmas" (1993) είναι απλά να το δείτε!

Παραμένουμε στον Tim Burton και στην πιο ρομαντική και συγκινητική χριστουγεννιάτικη ταινία. Προσωπικά αν δεν τη δω δεν καταλαβαίνω Χριστούγεννα. Μιλάω φυσικά για τον αγαπημένο μας "Edward Scissorhands" (1990). Μοναδικός Johnny Depp με συμπρωταγωνίστριά του τη Winona Ryder.

Ας βάλουμε και μια ρομαντική ταινία με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Το "Love Actually" (2003) μας αφηγείται το πώς εκτυλίσσονται ιστορίες αγάπης μέσα στα Χριστούγεννα.

Και με αυτές τις 10 ταινίες σας εύχομαι όμορφα Χριστούγεννα!!
                                                                                                                                   Μ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!