Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

5 απαγορευτικές ερωτήσεις για το γυναικείο φύλο

Όπως καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται κυρίως στους άνδρες, αφού εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πολύ καλά τι μας ενοχλεί και τι όχι..(έτσι νομίζω τουλάχιστον). Αν λοιπόν νομίζετε ότι έχετε βρει τον έρωτα της ζωής σας και δεν θέλετε να τον χάσετε, τότε καλό θα ήταν να μη βγουν ποτέ από το στόμα σας οι παρακάτω 5 ερωτήσεις..

  1. Πόσους συντρόφους είχε πριν από εσάς. Πρόκειται για έναν ιερό αριθμό για κάθε γυναίκα και επτασφράγιστο μυστικό. Η παρεξήγηση θα επέλθει σε κάθε περίπτωση, είτε δηλαδή ο αριθμός είναι διψήφιος είτε μονοψήφιος. Οπότε αφήστε την εμπειρίας σας να μαντέψει.
  2. Αν έχει παχύνει. Ποτέ μα ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα ρωτήσετε κάτι τέτοιο μια γυναίκα. Πέρα από αγενές είναι και χτύπημα κάτω από τη μέση για την αυτοπεποίθησή της. Αφήστε που στο τέλος εσείς θα υποφέρετε, καθώς οι δίαιτες φέρνουν και νεύρα τα οποία μαντέψτε που θα ξεσπάσουν..
  3. Αν είστε ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος που είχε ποτέ. Και να μην είστε νομίζετε ότι θα σας το πει; Εκτός και αν προηγουμένως τη ρωτήσατε αν πάχυνε..Η ανάγκη συνεχούς επιβεβαίωσης θα την κουράσει και δε νομίζω να σας ωφελήσει κάτι τέτοιο.
  4. Επίμονο ενδιαφέρον για την "υγεία" της φίλης της. Εντάξει το να ρωτήσεις μια φορά στο τόσο τι κάνει αυτή η φίλη σου είναι και ευγενικό και δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για τον κοινωνικό της περίγυρο. Αν όμως το παρακάνεις, μάλλον κάτι άλλο έχει βάλει στο μυαλό σου, ή μάλλον κάποια άλλη..Οπότε σε βλέπω να καταλήγεις και αόμματος και χωρισμένος.
  5. Αν μπορείς να φέρεις τη μαμά σου μαζί στις διακοπές. Εσύ τι θα απαντούσες αν εκείνη σου έκανε αυτήν την ερώτηση; Ναι αγάπη μου, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια οι τρεις μας; Δε νομίζω...Το ανάλογο ισχύει και για εκείνη. Μην τη φέρνεις λοιπόν σε δύσκολη θέση και προσπάθησε να βρεις άλλους τρόπους, λιγότερο ανώδυνους, για να βελτιώσεις τις σχέσεις τους.
                                                                                                              Μ.                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!