Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ένα κατοικίδιο διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ένα κατοικίδιο, επιλέγουν συνήθως ένα σκύλο, μια γάτα, ένα χαμστεράκι, άντε και κουνελάκι που είναι τελευταία της μόδας. Υπάρχουν φυσικά και οι πιο ακραίες περιπτώσεις που κάποιος μεγαλώνει στο σπίτι του ένα φίδι, μια ταραντούλα ή ένα ιγκουάνα. Αν και αυτά έχουν γίνει λίγο συνηθισμένα πια είναι η αλήθεια.
Έτσι σκέφτηκε και η 12χρονη Elizaveta Tischhenk από τη Βρετανία, η οποία είπε να κάνει τη διαφορά υιοθετώντας έναν ρινόκερο! Μια επίσκεψή της στο κέντρο άγριων ζώων της Βρετανίας ήταν αρκετή για να συμπαθήσει το συγκεκριμένο ζώο και να θελήσει να το πάρει σπίτι της. Οι γονείς της αντέδρασαν φυσικά στην αρχή, ανησυχώντας κυρίως για τη σωματική ακεραιότητα της κόρης τους. Όταν όμως οι υπεύθυνοι του κέντρου τους διαβεβαίωσαν ότι ο ρινόκερος μπορεί να είναι μεγαλόσωμος είναι όμως πλήρως ακίνδυνος, πείστηκαν και δε χάλασαν το χατίρι της μικρής Elizaveta.
 Η 12χρονη λοιπόν ταΐζει τον Μαξ, έτσι έχει ονομάσει το "ζωάκι" της, πηγαίνει μαζί του βόλτα στο δάσος, ενώ η αγαπημένη της στιγμή είναι όταν τον αγκαλιάζει κι εκείνος ανταποκρίνεται με τη σειρά του στην αγάπη που του δείχνει.
                                                                                                                                           Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!