Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα των Τελωνείων

Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε; Κι εγώ μαζί σας! Και όμως μετά από πάρα πολύ καιρό, επιτέλους μια παγκόσμια ημέρα! Είμαι πολύ συγκινημένη λοιπόν καθώς σήμερα, 26 Ιανουαρίου (ιστορική ημερομηνία..) είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Τελωνείων. Η πρωτοβουλία για την θέσπιση της συγκεκριμένης ημέρας ανήκει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τελωνείων και στοχεύει στην ανάδειξη του έργου το οποίο επιτελούν. Ιδιαίτερη είναι η συμβολή των δικών μας τελωνειακών αρχών, που διαφυλάσσουν την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, των οικονομικών συμφερόντων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το παράνομο εμπόριο και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, υποστηρίζοντας παράλληλα τη νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ένας σημαντικός τομέας λοιπόν που χρειάζεται τη στήριξή μας.
Μ.

ΖώΔιΑ...

Σάββατο 26 Ιανουαρίου σήμερα και ομολογώ πως δεν είναι όπως ακριβώς το περίμενα αφού η βροχή δε λέει να σταματήσει..Θα μου πείτε χειμώνας είναι, τα έχει αυτά. Αυτή λοιπόν τη βροχερή ημέρα διάλεξε η Σελήνη για να κάνει τη μετάβασή της στο ζώδιο του Λέοντα και να μας χαρίζει γενναιότητα και δύναμη. Υπάρχει θάρρος στις πεποιθήσεις μας, όπως και σεβασμός και δικαιοσύνη. Από τη θέση αυτή θα επηρεάσει κυρίως ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό, τα παιδιά και τον κόσμο του θεάματος. Η κοινωνική σας δραστηριότητα όπως και τα ερωτικά σας θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτό το διάστημα. Τέλος η αντίθεση των αντιθέτων, του Ήλιου και της Σελήνης δηλαδή, σας δυσκολεύει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που σας αφορούν χωρίς συναισθηματισμούς και γι' αυτό έρχεστε σε αντιπαραθέσεις. Μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις λοιπόν καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σας εμποδίζει να σκεφτείτε αντικειμενικά. Τέλος δεν θα λείψουν και οι αντιθέσεις με οικεία σας πρόσωπα αλλά και το αντίθετο φύλο. Οπλιστείτε με ψυχραιμία λοιπόν, πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε γιατί έχουμε και μια έκλειψη που πλησιάζει...
Μ.

Σήμερα γιορτάζει κανείς;;

Γεια σας και πάλι! 26 Ιανουαρίου σήμερα, κι αν νομίζατε ότι δεν έχουμε καμία γιορτή τότε γελιέστε! Σχεδόν κάθε μέρα υπάρχει και κάποιος που γιορτάζει γι' αυτό μην εφησυχάζεστε! Αν τώρα έχετε πανικοβληθεί και ψάχνετε να βρείτε σε ποιον πρέπει να πείτε χρόνια πολλά, μην ανησυχείτε, θα σας το αποκαλύψω τώρα αμέσως. Ξενοφών και Ξενοφωντία λοιπόν είναι τα ονόματα που σήμερα έχουν την τιμητική τους. Μην παραλείψετε να τους ευχηθείτε αφού έχουν ένα αρκετά σπάνιο και ξεχωριστό όνομα! Με τη σειρά μου κι εγώ θα τους πω χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα! Μακάρι η ζωή τους να είναι τόσο ξεχωριστή όσο και το όνομά τους! Κι εσείς μην ξεχνιέστε, αύριο εδώ πάλι για να ενημερωθείτε ποιους δεν πρέπει να ξεχάσετε.
Μ.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΖώΔιΑ...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου σήμερα και ο καιρός δε μας τα λέει και τόσο καλά νομίζω...Ελπίζω το Σαββατοκύριακο να βελτιωθεί και να μην έχει αυτές τις ξαφνικές εναλλαγές. Στα δικά μας τώρα τα πλανητικά, η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου και να χαρίζει μια νότα σπιτίσιας ζεστασιάς στις μέρες μας. Ωστόσο μια όχι και τόσο θετική όψη έρχεται να ταράξει λίγο τα νερά. Η αντίθεση δύο σιδηρών κυριών, της Σελήνης και της Αφροδίτης, προμηνύει αντιπαραθέσεις, εντάσεις και γενικά διαμάχες για οικονομικά ή και αισθηματικά ζητήματα. Υπάρχει μια έντονη τάση για σπατάλες και κυριαρχεί η απερισκεψία στα έξοδα, ενώ η ροπή προς την πολυτέλεια και την καλοπέραση δημιουργεί γενικότερα προβλήματα. Σχέσεις και συνεργασίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, συγκρούσεις και προβληματικές καταστάσεις. Μην ανησυχείτε, μια μέρα είναι και θα περάσει. Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν!
Μ.

Ποιος γιορτάζει, ποιος γιορτάζει;;;

Γεια σας και πάλι! Παρασκευή 25 Ιανουαρίου σήμερα και είμαι εδώ να σας ενημερώσω ποιος γιορτάζει! Σίγουρα από το πρωί θα έχετε ακούσει ότι πρέπει να πείτε χρόνια πολλά στο Γρηγόρη και τη Γρηγορία αφού σήμερα είναι η ονομαστική τους γιορτή. Αν όμως έχετε κάποια φίλη που τη λένε Μαργαρίτα μην την ξεχάσετε, γιορτάζει σήμερα! Κι έχει και πολύ ωραίο όνομα, όχι τίποτα άλλο... Σήμερα λοιπόν γιορτάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Επίσης ευχόμαστε στις κυρίες Μαργαρίτα Βαρλάμου, ηθοποιό, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ραδιοφωνική παραγωγό και Μαργαρίτα Αμαραντίδη, επίσης ηθοποιό. Όσοι γιορτάζετε σήμερα να είστε καλά και να έχετε ό,τι επιθυμείτε!! Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο με ολοκαίνουριες ονομαστικές εορτές! Μέχρι τότε να είστε όλες και όλοι καλά!

Μ.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΖώΔιΑ...

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου σήμερα και οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται κανονικότατα! Υπομονή μόνο μπορώ να πω και τίποτα άλλο! Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και βγάζει στην επιφάνεια όλο μας το συναίσθημα, κάνοντάς μας πιο ευαίσθητους και διαισθητικούς. Η μεγαλύτερη ευαισθησία μας βγαίνει στο οικείο μας περιβάλλον και κυρίως στη μητέρα μας. Νιώθουμε έντονη την ανάγκη για προστασία, σιγουριά και ασφάλεια. Μας απασχολούν ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και την πατρίδα. Ό,τι χαρακτηρίζει τους αγαπημένους μας Καρκίνους δηλαδή θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ημερών, όσο η Σελήνη παραμείνει σε αυτή τη θέση. Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας. Εκμεταλλευτείτε τη λοιπόν και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Μ.

Σε ποιους λέμε σήμερα χρόνια πολλά;;

Γεια σας ξανά και ξανά και ξανά! Πέμπτη 24 Ιανουαρίου σήμερα και υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που έχουν την ονομαστική τους γιορτή, αγένεια λοιπόν να μην τους πείτε ένα χρόνια πολλά. Μπορώ να πω ότι τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι αρκετά σπάνια, κάτι που κάνει τα άτομα που τα έχουν ακόμη πιο ξεχωριστά. Χρόνια πολλά λοιπόν εύχομαι στον Ζωσιμά και τη Ζωσιμίνα, στην Ξένια και τον Ξένο αλλά και στον Φίλωνα. Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί! Να σας χαιρόμαστε! Γιορτάστε λοιπόν και ευχαριστηθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε τη σπάνια γιορτή σας!
Μ.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εφημερίς Παρελθόντος!!!

Η μικρή μας εφημερίδα είναι και σήμερα κοντά σας για να σας ενημερώσει πρώτη για τα νέα του χθες! Γιατί μπορεί να είναι κάπως παλιά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι και σημαντικά... Ας τα δούμε λοιπόν!




Στις 23 Ιανουαρίου 1928 γεννήθηκε η Γαλλίδα ηθοποιός Ζαν Μορώ.











Το 1956 μαθητές της Κύπρου πραγματοποίησαν αποχή από τα μαθήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για της συλλήψεις συμμαθητών τους που διαδήλωσαν υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.








Σαν σήμερα το 1973 χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα ο Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.











Το 1832, 23 Ιανουαρίου φυσικά, γεννήθηκε ο Γάλλος ιμπρεσιονιστής Εντουάρ Μανέ.











Το 1989 φεύγει από τη ζωή ο Ισπανός σουρεαλιστής ζωγράφος Σαλβαντόρ Νταλί.






Τέλος, στις 23 Ιανουαρίου 2004, το διαστημικό σκάφος Mars Express στέλνει στη Γη στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη νερού στον Άρη.

Μ.

ΖώΔιΑ...

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου σήμερα! Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, εγώ όμως θα σας πω ότι φαίνεται από την αστρολογική της όψη. Έτσι λοιπόν για σήμερα έχουμε ένα τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη που επηρεάζει ευνοϊκά αυτήν την ημέρα. Η επίδρασή της σας χαρίζει μεγάλο ψυχικό σθένος, που αν μένετε στην Αθήνα σίγουρα θα χρειαστείτε με όλες τις απεργίες και τις στάσεις των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς... Βοηθά επίσης τις αγωνιστικέ, δραστικές και αποφασιστικές κινήσεις γι΄αυτό αν κάποιο θέμα που σας απασχολούσε χρειαζόταν δυναμισμό για να αντιμετωπιστεί, σήμερα είναι η ευκαιρία σας να το επιλύσετε. Επίσης σήμερα η επικοινωνία είναι στα πάνω της, κι αφού την έχετε πλάι σας σαν σύμμαχό σας, εκμεταλλευτείτε την για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την προσωπική σας ζωή. Μια πολύ καλή μέρα ξεκινά λοιπόν! Αξιοποιείστε την στο έπακρο για να μπορέσετε να απολαμβάνετε στο μέλλον ό,τι θα σπείρετε σήμερα!
Μ.

Χρόνια Πολλά!!!

Γεια σας και πάλι! Είναι 23 Ιανουαρίου κι εσείς αναρωτιέστε ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Δε χρειάζεται πια! Αφού είμαστε εμείς εδώ για να σας βγάλουμε από την άβολη θέση του να ξεχάσετε κάποιον έχει την ονομαστική του γιορτή. Έτσι λοιπόν αν τυχόν ξέρετε κάποιον με το όνομα Αγαθάγγελος ή  Αγαθαγγέλα τότε κάν' τε ένα τηλέφωνο για να πείτε ένα χρόνια πολλά. Επίσης σήμερα είναι του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, πράγμα που σημαίνει ότι γιορτάζουν ο Διονύσης και η Διονυσία και όλα τα παράγωγα χαϊδευτικά αυτών των ονομάτων, όπως Ντένης, Νιόνιος, Ντενίζ και άλλα που δεν μου διαφεύγουν. Χρόνια σας πολλά εορτάζοντες και εορτάζουσες, εύχομαι όλη σας η ζωή να είναι γιορτή! Επίσης να ευχηθώ χρόνια πολλά, πιστεύοντας ότι γιορτάζουν σήμερα, στους Διονύση Τσακνή, Διονύση Σαββόπουλο και το Διονύση Σχοινά. Να είστε όλοι καλά!


Μ.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΖώΔιΑ...

Τρίτη 22 Ιανουαρίου σήμερα! Ελπίζω η διάθεσή σας να είναι κάτι παραπάνω από καλή αφού και ο καιρός σήμερα θυμίζει περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα τρίγωνο, αυτό της Σελήνης με τον κοινωνικό Ερμή. Η όψη αυτή βοηθά συνεπώς την καλή επικοινωνία αλλά και τη γρήγορη μάθηση και τις διανοητικές εργασίες γενικότερα. Επίσης προμηνύει ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις και συμφωνίες. Η Σελήνη όμως ενώνει τις δυνάμεις της και με το Δία χαρίζοντας απλόχερα και γενναιόδωρα αισιοδοξία αλλά και ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν ομάδες ή μεγάλες μάζες ανθρώπων. Και θα κλείσουμε κυκλικά με ένα ακόμη τρίγωνο, να σχηματίζεται αυτή τη φορά ανάμεσα στον Ήλιο και το Δία. Μία ακόμη θετική όψη που ευνοεί οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Μας χαρίζει επίσης ζωντάνια και μας οδηγεί στην πρόοδο και την επιτυχία. Δεν αποκλείονται και ευχάριστα ταξίδια στο εξωτερικό που θα μας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες.
Μ.

Ποιος γιορτάζει σήμερα;;;

Γεια σας και πάλι!! Σήμερα είναι 22 Ιανουαρίου και ο καιρός είναι σύμμαχός μας! Ξέρετε όμως ποιος γιορτάζει σήμερα και σε ποιον πρέπει να ευχηθείτε; Για να μην εκτεθείτε κιόλας, όχι τίποτα άλλο... Αν λοιπόν στο φιλικό σας περιβάλλον υπάρχει κάποιος Αναστάσιος ή κάποια Αναστασία που δεν γιόρταζε το Πάσχα, μην παραλείψετε να της πείτε σήμερα χρόνια πολλά γιατί είναι η γιορτή τους. Επίσης γιορτάζουν ο Τιμόθεος, ο Τίμος, η Τιμοθέα, ο Θέος και η Θέα, σπάνια και όμορφα ονόματα! Χρόνια πολλά σε όλους σας λοιπόν, να είστε καλά και ό,τι επιθυμείτε!
Μ.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Εφημερίς Παρελθόντος!!!


Τι έγινε σαν σήμερα πριν αρκετά χρόνια; Γεγονότα, γεννήσεις αλλά και θάνατοι που καθόρισαν με τον τρόπο τους την πορεία του κόσμου...

Το 1789 λοιπόν τυπώνεται στη Βοστόνη η πρώτη αμερικανική νουβέλα με τίτλο "The Power of Sympathy: or the Triumph of Nature Founded in Truth".











Το 1911 διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο για πρώτη φορά το ράλι αυτοκινήτων της ομώνυμης πόλης.










Στις 21 Ιανουαρίου 1905 γεννιέται ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος σχεδιαστής μόδας Christian Dior.








Το 1976 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Concorde.






Το 1924 γεννιέται ο Άγγλος ηθοποιός Μπένι Χιλ.






Το 1984 φεύγει από τη ζωή ο συγγραφέας Γιάννης Σκαρίμπας.

Ενώ το 1943 έρχεται στον κόσμο ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Δημήτρης Πουλικάκος.









Τέλος στις 21 Ιανουαρίου 1956 γεννήθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις.

Μ.

ΖώΔιΑ...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους! Η νέα εβδομάδα λοιπόν ξεκινά με τη Σελήνη στο να βρίσκεται στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων κάνοντας και τις διαθέσεις μας ευμετάβλητες. Αυτές τις μέρες όμως ενισχύεται και η κοινωνικότητά μας καθώς και η ανάγκη μας για έκφραση και επικοινωνία. Πραγματοποιήστε λοιπόν αυτές τις μέρες συνεδριάσεις 'η συζητήσεις που έχετε να κάνετε και γενικότερα τις επαφές σας. Σας απασχολούν επίσης ταξίδια, μεταφορές και μετακινήσεις όπως επίσης οι συναλλαγές. Λίγη προσοχή όμως γιατί μπορεί να παρουσιαστεί και μια έλλειψη συγκέντρωσης, αναποφασιστικότητα και αστάθεια. Ευνοϊκό είναι και το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ Ουρανού και Σελήνης που σας χαρίζει ευκαιρίες και εύνοια στην καθημερινή σας ζωή. Αν ασχολείστε με τον τομέα της έρευνας τότε αυτή η όψη μπορεί να φέρει επιτυχή αποτελέσματα και ανακαλύψεις. Τέλος ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις θα έρθουν να σπάσουν τη μονοτονία της καθημερινότητάς σας! Να έχετε μια καλή ημέρα λοιπόν!
Μ.

Χρόνια πολλά!!!

Γεια σας και πάλι! Όπως και χθες, έτσι και σήμερα είμαι εδώ για να σας θυμίσω ποιος γιορτάζει και σε ποιον/α πρέπει να πείτε χρόνια πολλά. Στις 21 Ιανουαρίου λοιπόν ευχηθείτε στην Αγνή, τον Ευγένιο, το Μάξιμο, την Μαξίμα, το Νεόφυτο και τη Νεοφυτία, τον Πάτροκλο και τέλος την Πάτρα. Χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι! Χρόνια πολλά επίσης να ευχηθούμε στην κυρία Αγνή Μπάλτσα αλλά και στον Μάξιμο Μουμούρη που σήμερα έχουν τη γιορτή τους.

Μ.



Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σε τι χρησίμευε η μικρή τσέπη των τζιν;;

Φαντάζομαι ότι όλοι έχετε προσέξει αυτή τη μικροσκοπική τσέπη που υπάρχει μέσα στην πιο μεγάλη κανονική τσέπη που έχει στο πλάι το τζιν σας. Τη βρίσκετε μάλιστα ιδιαίτερα πρακτική αφού μπορείτε να βάζετε μέσα τα ψιλά σας χωρίς να τα χάνετε και να τα ψάχνετε 10 ώρες στις μεγάλες σας τσέπες. Άραγε αυτός που την κατασκεύασε για πρώτη φορά να είχε αυτή τη χρήση στο μυαλό του; Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά καμία σχέση. Η μικρή αυτή τσέπη κατασκευάστηκε πολύ απλά ως αποθηκευτικός χώρος των ρολογιών με την αλυσίδα που κυκλοφορούσαν παλιότερα. Το θέμα είναι ότι και στο παρελθόν και σήμερα κατάφερε να αξιοποιηθεί ακόμη και με διαφορετικό τρόπο και να μείνει έτσι αναπόσπαστο κομμάτι των αγαπημένων μας τζιν. Λέτε στο μέλλον να την καταργήσουν;
Μ.

Εφημερίς Παρελθόντος!!!

Τα νέα από το παρελθόν και σήμερα πολλά! Πάμε λοιπόν να τα δούμε μαζί ένα προς ένα!





Ας ξεκινήσουμε με κάτι από τον τόπο μας! Σαν σήμερα λοιπόν, 20 Ιανουαρίου 1982 γεννιέται στην Ελλάδα το πρώτο "παιδί του σωλήνα".




Η 20η Ιανουαρίου απ' ότι φαίνεται είναι η ημερομηνία ορκωμοσίας των Αμερικανών Προέδρων. Έτσι σαν σήμερα το 1993 ορκίστηκε ο Μπιλ Κλίντον, το 2001 ο Τζωρτζ Μπους και το 2009 ο πρώτος Αφροαμερικανός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Μπαράκ Ομπάμα.













Στις 20 Ιανουρίου του 1775 γεννιέται ο Γάλλος φυσικός Αντρέ Μαρί Αμπέρ.






Το 1946 της ίδιας ημέρας είδε το φως του κόσμου ο Ιταλός σκηνοθέτης Φεντερίκο Φελίνι.











20 Ιανουαρίου του 1951 αυτή τη φορά γεννήθηκε και ο Πολ Στάνλεϊ, ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος KISS.









Τέλος αυτήν την ημερομηνία του 1993 έφυγε από τη ζωή η αγγλικής και ολλανδικής καταγωγής ηθοποιός Όντρεϊ Χέπμπορν.

Μ.

ΖώΔιΑ...

Κυριακή 20 Ιανουαρίου σήμερα και ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του... Σήμερα λοιπόν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σας κάνει να ζητάτε χειροπιαστές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά σας. Αποκτάτε πείσμα και προνοητικότητα καθώς και την ικανότητα να καταλαβαίνετε πότε και ποιον πρέπει να εμπιστευτείτε. Εκτιμάτε ό,τι όμορφο υπάρχει στη ζωή σας, μπορεί όμως να οδηγηθείτε και σε υπερβολές όσον αφορά τις απολαύσεις. Επίσης το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα θετικό αφού βοηθά τα όμορφα κι ευαίσθητα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια ενώ δεν κρύβεται και μια τάση για πολυτέλεια και καλοπέραση. Τέλος η συναισθηματική αρμονία θα κυριαρχήσει σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Πολλή θετική λοιπόν η σημερινή ημέρα έρχεται να μας δικαιώσει και να μας κάνει να νιώσουμε ηρεμία και χαλάρωση. Μην την αφήσετε λοιπόν αν περάσει ανεκμετάλλευτη!
Μ.

Χρόνια πολλά!

Όπως θα διαβάσετε και μόνοι σας ο ένας εκ των δύο "Ασυνάρτητων" αποχωρεί προσωρινά προκειμένου να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική του θητεία. Μένοντας πίσω λοιπόν αποφάσισα να προσπαθήσω να αναπληρώσω μερικώς το κενό που αφήνει διατηρώντας κάποιες από τις στήλες του έως ότου επιστρέψει!! Σας ενημερώνω λοιπόν ότι σήμερα αν γνωρίζετε κάποιον Ευθύμιος, Ευθύμη, Θύμιο ή Ευθυμία μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά. Επίσης Ο Θύρσος, Θύρσης, η Θύρσα, Θύρση και ο Φαβιανός έχουν την ονομαστική τους γιορτή. Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν με υγεία κι ευτυχία! Τώρα κάποιον διάσημο με αυτό το όνομα δεν μπορώ να σκεφτώ γι' αυτό για να μην αδικήσω κάποιον εύχομαι να είναι όλοι καλά εορτάζοντες και μη!
Μ.