Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σε ποιους πρέπει να πούμε χρόνια πολλά σήμερα;;;


Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα είναι Σάββατο. Αν και ο καιρός είναι συννεφιασμένος είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε μια βόλτα και να δείτε τους φίλους σας... Ωστόσο μην ξεχάσετε να ευχηθείτε χρόνια πολλά στον Γρηγόρη και την Μαργαρίτα οι οποίοι σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή! Χρόνια σας πολλά λοιπόν να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτοι επιτυχίες και όνειρα στη ζωή σας! Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε να περνάτε καλά...



                                                                                              Th.


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Run Forest run...Ποια είναι τα καλύτερα τραγούδια για να συνοδεύσετε το τρέξιμο;;;

Οι γιορτές πέρασαν για τα καλά και πλέον δεν έχουμε καμία δικαιολογία για παρασπονδίες. Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων που πήραν λίγα κιλάκια τα Χριστούγεννα καιρός να ενεργοποιηθείτε! Ο εφιάλτης μαγιό έρχεται κοντά μας και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε! Και ποια θα ήταν η καλύτερη αρχή από το τρέξιμο; Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το τρέξιμο μετά...μουσικής είναι πολύ πιο αποδοτικό. Συνέλεξα επομένως τα καλύτερα τραγούδια και σας τα συστήνω ώστε η άθλησή σας να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη!
  Την ώρα της προθέρμανσης είναι καλό να ακούτε κάτι αισιόδοξο. Για το λόγο αυτό σας προτείνω το I gotta feeling- The black eyed Peas.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά και διάφορα ξεσηκωτικά τραγούδια που θα ανεβάσουν το ρυθμό της γυμναστικής και θα επιτύχετε ευεξία αλλά και καύση λίπους. Ενδεικτικά σας προτείνω:  Get lucky- Daft Punk , you make me- Avicii, Wake me up- Avicii,  Applause- Lady GagaTitanium- David GuettaBurn- Elie GouldingIt's my life- Bon JoviFeel this moment- Pitbull ft Christina AguileraCriminal- Smiley ft Kaan.


Έτσι λοιπόν αφού ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και έχετε γυμναστεί αρκετά καλό είναι να κάνετε και μια αποθεραπεία για να μην πάθουν και τίποτα οι μυς σας. Κάνοντας λοιπόν μερικές διατάσεις μπορείτε να ακούσετε κάτι χαλαρωτικό όπως το The monster- Eminem ft Rihanna ή το Roar- Katy Perry.
Ελπίζω ο τρόπος αυτός να σας παρακινήσει να ξεκινήσετε άμεσα την γυμναστική! Η λίστα με τα τραγούδια αυτά βρίσκεται ήδη στο κινητό μου και το μόνο που μένει είναι...να το πάρω απόφαση...

                                                                                                    Th.

Στις 24 Ιανουαρίου ποιος γιορτάζει;;;



Καλημέρα σε όλους! Παρασκευή σήμερα, η αγαπημένη μου μέρα! Ελπίζω να ξυπνήσατε όλοι με διάθεση και γεμάτοι χαρά. Μην ξεχνάτε όμως πως σήμερα κάποιοι γιορτάζουν και περιμένουν τις ευχές σας! Στις 24 Ιανουαρίου λοιπόν γιορτάζει ο Ζωσιμάς, η Ζωσιμίνα, η Ξένια και ο Φίλωνας. Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε και οι asinARTitoi σας εύχονται να έχετε αγάπη και ευτυχία!! Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών! Περάστε όμορφα και φορτίστε τις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί...!!!


                                                                                              Th.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Η πιο νόστιμη και εύκολη πορτοκαλόπιτα!!!

Όλοι μου έλεγαν να τρώω πορτοκάλια και να πίνω χυμούς για να θωρακίσω τον οργανισμό μου από τις ιώσεις του χειμώνα. Έτσι και εγώ ακολουθώ τη συμβουλή τους αλλά με μια...μικρή παραλλαγή!! Έτσι χρησιμοποιώ τα πορτοκάλια για να φτιάξω την πιο νόστιμη και εύκολη πορτοκαλόπιτα! Ειλικρινά, αξίζει τον κόπο να την φτιάξετε και να τη σερβίρετε σε φίλους, θα αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές! Σε πρόσφατο οικογενειακό τραπέζι την έφτιαξα μόνος μου και δεν έμεινε κομμάτι. Να λοιπόν η συνταγή...
                 Υλικά:


  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας (500gr.)
  • 1 ποτήρι ηλιέλαιο 
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 20gr. baking powder
  • 2 βανίλιες
  • 4 αυγά
  • 1 γιαούρτι (2% ή 0%)  
  • Για το σιρόπι:
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 3 ποτήρια νερό
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 



                 Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το φύλλο και το αφήνουμε να ξεραθεί για περίπου μία ώρα (ή και πιο πολύ) και μετά το θρυμματίζουμε με τα χέρια μας σε κομμάτια. Στο μίξερ χτυπάμε το ηλιέλαιο, τις βανίλιες, το ξύσμα από το πορτοκάλι, τη ζάχαρη, τα αυγά και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το baking powder και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το φύλλο και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα. Λαδώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει. Βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά. Εν τω μεταξύ βράζουμε το σιρόπι μέχρι να δέσει. Με το καυτό σιρόπι περιχύνουμε την κρύα πορτοκαλόπιτα, κόβουμε σε κομμάτια και αφήνουμε το γλυκό να ρουφήξει καλά το σιρόπι. 
Σερβίρουμε το γλυκό μας με παγωτό βανίλια.

                                                                                       Καλή επιτυχία!!

                                                                                               Th.

Ποιος γιορτάζει σήμερα;;;




Καλημέρα σε όλη την παρέα... Σήμερα ξημέρωσε άλλη μία ηλιόλουστη ημέρα. Ας την γεμίσουμε και εμείς με χαμόγελα και δημιουργικότητα. 23 Ιανουαρίου σήμερα και πρέπει να θυμηθούμε να πούμε χρόνια πολλά στον Αγαθάγγελο, την Αγαθαγγέλα, τον Διονύση και την Διονυσία. Χρόνια σας πολλά φίλοι μας, να χαίρεστε τα ονόματά σας και να είστε πάντα υγιείς και γεμάτοι επιτυχίες!!! Και όσοι δεν γιορτάζετε δεν πειράζει, περάστε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας!!!



                                                                                                   Th.   

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Να θυμηθώ να πω Χρόνια Πολλά...


Μετά από καιρό, είμαι και πάλι εδώ για να σας κάνω τη ζωή εύκολη! Είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Αν όχι διαβάστε αυτό που ακολουθεί. Σήμερα λοιπόν είναι 22 Ιανουαρίου 2014. Λέμε χρόνια πολλά στον Αναστάσιο και την Αναστασία. Μην μπερδεύεστε, σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης. Εκτός όμως από τον Αναστάσιο και την Αναστασία δίνουμε τις θερμές μας ευχές στον Τιμόθεο και την Τιμοθέη. Αν και λίγο σπάνιες οι γιορτές αυτές εμείς σας ευχόμαστε χρόνια πολλά γεμάτα με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλές πολλές επιτυχίες





                                                                                                   Th.