Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τι κάνει κανείς για έναν ρόλο..!

Νομίζετε ότι οι καταξιωμένοι και ακριβοπληρωμένοι σταρ δεν κάνουν θυσίες προκειμένου να πάρουν έναν ρόλο; Και θα με ρωτήσετε με το δίκιο σας τι ανάγκη τον έχουν..Έτσι όμως χτίζονται οι καριέρες κι έρχεται η αναγνώριση! Με κόπο και μόχθο και στην προκειμένη περίπτωση με τρομακτικές αλλαγές. Αναφέρομαι φυσικά στην εξωτερική τους εμφάνιση, που ορισμένες φορές το τελικό αποτέλεσμα απέχει τόσο από την αρχική εικόνα που δυσκολευόμαστε να τους αναγνωρίσουμε κιόλας..
Ας ξεκινήσουμε από το πιο πρόσφατο παράδειγμα, τον Matthew McConaughey, ο οποίος προκειμένου να υποδυθεί έναν ναρκομανή που διαγνώστηκε με AIDS στην ταινία "Dallas Buyers Club, έχασε πάρα πολλά κιλά.

Επόμενος στη σειρά ο ηθοποιός Christian Bale, ο οποίος για χάρη του ρόλου που υποδύθηκε στην ταινία "Machinist" και τον καταξίωσε σαν ηθοποιό, τρεφόταν με ένα μήλο την ημέρα για 4 μήνες..(αμφιβάλλω αν στην περίπτωσή του έκανε το γιατρό πέρα..μάλλον το αντίθετο).

Και περνάμε στην πανέμορφη Sarliz Theron, που μόνο αυτόν τον χαρακτηρισμό δεν μπορεί να της αποδώσει κανείς βλέποντάς την στην ταινία "Monster". Πήρε τουλάχιστον 12 κιλά, ξύρισε τα φρύδια της, έκοψε τα μαλλιά της κι έγινε κυριολεκτικά αγνώριστη! Τουλάχιστον το Όσκαρ τη δικαίωσε.

Ο γνωστός ράπερ 50 Cent επίσης μετέβαλλε την εικόνα του για χάρη της δικής του ταινίας με τίτλο, "All Things Fall Apart". Έχασε το 30% της σωματικής του μάζας προκειμένου να υποδυθεί έναν παίκτη του baseball που πάσχει από καρκίνο. Δυστυχώς όμως η προσπάθειά του πέρασε απαρατήρητη..

Ο Tom Hardy από την άλλη, προκειμένου να υποδυθεί έναν φυλακισμένο στην ταινία "Bronson", έκανε 2500 πους-απς την ημέρα για 5 εβδομάδες..




Περνάμε στη Natalie Portman, την οποία είμαι σίγουρη ότι λατρέψατε στο "Black Swan". Το ξέρετε όμως ότι για να σας πείσει εσάς ως μπαλαρίνα, εκείνη έκανε προπόνηση 5 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα για 6 μήνες; Πώς νομίζετε ότι κερδίζονται τα Όσκαρ;

Ο Vincent d' Onofrio χρειάστηκε να πάρει 35 σχεδόν κιλά (!), προκειμένου να υποδυθεί τον Λέοναρντ στην ταινία "Full Metal Jacket".

Τέλος η πιο εντυπωσιακή ίσως μεταμόρφωση είναι αυτή της Rooney Mara, πρωταγωνίστριας της ταινίας "Το κορίτσι με το τατουάζ". Όχι μόνο τατουάζ, αλλά και piercing χρειάστηκε να κάνει και να υιοθετήσει ένα πολύ πιο extreme χτένισμα απ' ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι τότε..Συγχαρητήρια!

                                                                                                                                              Μ.
πηγή: maidanoi.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!