Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Να γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τις γυναίκες...

Αγαπητοί μου αναγνώστες. Απευθύνομαι στους άντρες της παρέας και σας λέω: μην νοιώθετε ότι είστε οι μόνοι που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αντίθετο φύλο! Όλοι μας το ίδιο εξωγήινοι αισθανόμαστε κάθε φορά που πρέπει να κάνουμε μία γυναίκα να καταλάβει αυτό που της λέμε! Εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος, είμαστε δύο διαφορετικά επίπεδα...(το ποιος είναι πάνω και ποιος κάτω δεν χρειάζεται να το διευκρινίσω γιατί θα αρχίσει πόλεμος και ποιος τις ακούει!!!). Δείτε λοιπόν 10 λόγους που αποδεικνύουν πόσο διαφορετικοί είναι οι άντρες από τις γυναίκες...

 1) Οι γυναίκες ξέρουν να συνδιάζουν τα ρούχα τους. Οι άντρες πάλι φοράν όλα όσα τους αρέσουν αγνοώντας το γενικό σύνολο!
 2) Οι γυναίκες είναι σε θέση να θυμούνται κάθε μικρή λεπτομέρεια (γενέθλια, 1ο ραντεβού, 2ο ραντεβου κλπ.) και θυμώνουν όταν οι άντρες δεν θυμούνται τα ίδια. Τι να κάνουμε κυρίες μου; Εσείς έχετε ημερολόγιο μέσα στο κεφάλι σας ενώ εμείς έχουμε μυαλό!!!
 3) Οι γυναίκες στο γάμο τους κλαίνε (συγκίνηση) και μετά μεθάνε (χαρά). Με τους άντρες γίνεται το αντίθετο, πρώτα μεθάνε (γι' αυτό και η πρόταση) και ύστερα κλαίνε (επίγνωση του λάθους)!!!
 4) Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν τις βρώμικες κάλτσες από την αυλή του σπιτιού. Στους άντρες πάλι πρέπει οι κάλτσες να έρθουν πολύ κοντά στην μύτη τους αλλά και πάλι θα τους μυρίσουν μόνο αν δεν είναι δικές τους!!!
 5) Τι θα ρωτήσετε αν κάποιος σας πει ότι αγόρασε νέο αυτοκίνητο; Άντρας: "Τι μάρκα είναι;". Γυναίκα:"Τι χρώμα είναι;"
 6) Οι γυναίκες τρώνε τσίλι όποτε θέλουν επειδή τους αρέσει. Οι άντρες τρώνε τσίλι πάντα απλά για να δείξουν ότι το αντέχουν!
7) Οι άντρες θεωρούν ότι 2 η ώρα το πρωί είναι κατάλληλη ώρα για να κοιμηθεί κανείς. Οι γυναίκες πάλι θεωρούν ότι 2 η ώρα το πρωί είναι κατάλληλη ώρα για να συζητήσουν για την σχέση τους!
8) Γυναίκα: "Τελειώνει το χαρτί. Να θυμηθώ να το αλλάξω!". Άντρας: "Πάλι τελείωσε το χαρτί;;;".
9) Οι γυναίκες θυμούνται όλα τα ρούχα που φόρεσαν την τελευταία δεκαετία. Οι άντρες δεν θυμούνται τι φορούσαν χθες αν δεν κοιτάξουν στο πάτωμα.
10) Οι άντρες βλέπουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα. Οι γυναίκες το βλέπουν σαν κοινωνική δραστηριότητα!! 

Ότι και να λέμε όμως ένα πράγμα ισχύει: δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς τις γυναίκες! Απλά επιβεβαιώνεται το ρητό: "Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!"



                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!