Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η σκληρή της showbiz...!!


  Σήμερα θα προσπαθήσω να σας παρουσιάσω μία πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό. Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού. Ελπίζω αν τύχει να δει αυτό το κείμενο μπροστά της να μην θυμηθεί την ερμηνεία της στους SglΕs! Ας τα πάρουμε από την αρχή.
  Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 1974. Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο. Για λίγο καιρό δούλεψε ως αεροσυνοδός και στη συνέχεια σπούδασε στην δραματική σχολή Ίασμος. Από εκεί και πέρα η πορεία της υπήρξε ανοδική! Πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά και θεατρικά έργα. Έκανε το «μπαμ» με την συμμετοχή της στους  SglΕs του Mega. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με την Ζωή Λάσκαρη.
  Στο πιο gossip του πράγματος, όπως η ίδια έχει δηλώσει, ζούσε με τον σύντροφό της Μάριο Αθανασίου και το γιό τους Αλέξανδρο στο Χαλάνδρι. Στα τέλη του 2008 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Από το 2010 είναι σε σχέση με τον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη. Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως είναι φανατική κατά του γάμου. Δεν ζηλεύει καθόλου τον σύντροφό της και τις εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντί του είπε ότι της θεωρεί χαριτωμένες.  
  Μερικές από τις δουλειές που έχει κάνει είναι: στην τηλεόραση, «Κόκκινος κύκλος», «Απόσταση αναπνοής», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «10η εντολή», «S1NglEs», «Ονειροπαγίδα», «Με λένε Βαγγέλη». Δύο από τα πιο γνωστά έργα στο σινεμά που έχει συμμετάσχει είναι το «Πεθαίνω για σένα» και η ταινία «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που ξεκίνησε τις προβολές της χθές. Τέλος κάποια από τα θεατρικά που έχει πρωταγωνιστήσει είναι τα «Λουτρό», «Η προδοσία» «Δεσποινίς Τζούλι», «Ψέκασα την Ελίζα», «Τα βαφτίσια» (το είδα, να πάτε όλοι!!) και τώρα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Πήρε τη ζωή στα χέρια της»




                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!