Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΖώΔιΑ...


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου λοιπόν, όπως είπαμε και παραπάνω, και θα εξετάσουμε τώρα αν τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια, που λέει και το άσμα..
Για σήμερα λοιπόν, μια μέρα πριν από την έκλειψη(!),τα πράγματα θα είναι ευνοϊκά απ’ ότι φαίνεται. Συγκεκριμένα διάβασα ότι η Αφροδίτη θα κάνει τρίγωνο με το Χείρωνα (αν καταλάβατε εσείς τι είναι αυτό εμένα μου αρκεί), πράγμα το οποίο θα φέρει ερωτική επιτυχία στα ζώδια του νερού, Καρκίνους δηλαδή, Σκορπιούς και Ιχθείς (αυτά τα ξέρω..), όπως και στους Ταύρους. Το τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό είναι θετικό γιατί δίνει τη δυνατότητα στα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες (κι αυτό το ξέρω..!) και στους Διδύμους να αντιμετωπίσουν σαν άλλος Βασιλάκης Καΐλας, προβλήματα και δυσκολίες της ζωής. Τέλος ο Ήλιος θα τετραγωνιστεί με τον Χείρωνα και θα δώσει την ευκαιρία στα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς (εντάξει μιλάμε για γνώσεις τώρα, όχι αστεία..) να αλλάξουν τις αρνητικές τους συμπεριφορές (γίνετε επιτέλους καλύτεροι άνθρωποι!) και να ξεπεράσουν ό,τι τους έχει πληγώσει.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω ότι ουδεμία σχέση με αστρολογία έχω και ότι η συγκεκριμένη παρουσίαση περιέχει μεν αστρολογικές προβλέψεις αλλά χιουμοριστικά δοσμένες. Αν δεν επαληθευτούν αυτά που γράφω, μη με παρεξηγήσετε, asinartisies είναι άλλωστε!
                                                                                Μ.
                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!