Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Του κόσμου τα παράξενα..!!


28 Νοεμβρίου σήμερα και παγκόσμια ημέρα ούτε για δείγμα..Μην ανησυχείτε όμως, δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους. Σκέφτηκα να σας μεταφέρω μερικές παράξενες ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν..
Πώς θα σας φαινόταν αν ξυπνούσατε μια μέρα και βλέπατε το παλάτι του Buckingham να έχει μετακινηθεί κατά μερικά μέτρα; Ένα σοκ θα το παθαίνατε, παραδεχτείτε το! Φανταστείτε την έκπληξη του Καναδού Όλε Έκλαντ όταν διαπίστωσε ότι η Google Maps είχε μετατοπίσει ελαφρώς τη βασιλική κατοικία και την είχε τοποθετήσει δίπλα στο κοινοβούλιο. «Πού είναι το παλάτι; Πού είναι η βασίλισσα;» φώναζε έκπληκτος όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στην εφημερίδα Sun. Φυσικά οι υπεύθυνοι της Google ενημερώθηκαν για την γκάφα τους και δεσμεύτηκαν να τη διορθώσουν.( εντάξει μεταξύ μας τώρα, μια μετακίνηση χρειαζόταν, τόσα χρόνια στο ίδιο σημείο….δυστυχώς όμως κανείς δεν εκτίμησε την πρωτοβουλία της Google..)
Η επόμενη είδηση θα σας φανεί πολύ χρήσιμη πιστεύω, όπως και σε μένα άλλωστε, εκτός κι αν δεν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε 1 εκατομμύριο δολάρια..Ο κωμικός Κρέγκ Ρόουιν όμως ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ που τα κατάφερε κιόλας! Ανεβάζοντας στο Youtube μια σειρά βίντεο με τίτλο ‘’Σας παρακαλώ χαρίστε μου 1 εκατομμύριο δολάρια’’  απευθύνθηκε σε εύπορους επιχειρηματίες τονίζοντας το ευτελές του συγκεκριμένου ποσού γι’ αυτούς. Ένας πολυεκατομμυριούχος λοιπόν συγκινήθηκε όπως φαίνεται από την προσπάθεια του νεαρού και δεσμεύτηκε να του δώσει το ποσό με την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα το κάνει κιόλας, γιατί τα λόγια απέχουν πολύ από τις πράξεις. Αν τελικά ο Κρέγκ τα καταφέρει μήπως θα έπρεπε να τον καλούσαμε για κανένα ιδιαίτερο;
         
                                                                                                                                    Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!