Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΖώΔιΑ...


Και ναι, η μεγάλη μέρα έφτασε! Μη με ρωτήσετε ποια, 2 μέρες σας το λέω τώρα, τι άλλο θέλετε να κάνω πια για να σας προετοιμάσω; 28 Νοεμβρίου σήμερα και το γεγονός που συζητιέται παντού είναι ένα: η έκλειψη σελήνης στους Διδύμους!
Μην πανικοβληθείτε ακόμα όμως, θα σας πω εγώ πότε..Επειδή οι περισσότεροι από εσάς ιδέα δεν έχετε από ζώδια (σε αντίθεση μ’ εμένα που τα παίζω στα δάχτυλα..) θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω απλά τι θα πάθετε..Για αρχή τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα βιώσουν μερικές ανακατατάξεις στην καθημερινότητά τους (τι είδους μη με ρωτάτε). Τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς (θα έπρεπε ήδη να τα έχετε μάθει..) θα ταλαιπωρηθούν από νεύρα και μικροεντάσεις στις οποίες όμως έχουν συνηθίσει. Για να εξισορροπηθεί λίγο η κατάσταση θα τους δοθούν και ευκαιρίες να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους (μην παραπονιέστε λοιπόν). Στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς (είπαμε θα έπρεπε να τα ξέρετε αλλά τελοσπάντων..) το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα χαρίσει ηρεμία, ενώ Αιγόκεροι και Σκορπιοί διακατέχονται από ένταση και πάθος (φωτιά και λαύρα!). Σε γενικές γραμμές η έκλειψη αυτή θα κάνει τους περισσότερους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά για προβλήματα που μέχρι τώρα τους ταλαιπωρούσαν και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.
Δε χρειάζεται λοιπόν να κλειδαμπαρωθείτε στα σπίτια σας μέχρι να περάσει η επιρροή της. Βγείτε και διασκεδάστε αφού δεν διατρέχετε κανέναν απολύτως κίνδυνο!
                                                                                                                       Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!