Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Παντελής Παντελίδης: Ο Justin Bieber της Ελλάδας!!



Τον κύριο είμαι σίγουρος πως όλοι τον γνωρίζετε! Είναι ο Παντελής Παντελίδης που τον τελευταίο καιρό σαρώνει με τα τραγούδια του! Τι έκανε πριν γίνει γνωστός; Ποιος ήταν; Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου το 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Η προηγούμενη δουλειά του ήταν αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά την άφησε στην άκρη για να ασχοληθεί με την μουσική! Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται επαγγελματικά σαν τραγουδιστής. Τα τραγούδια του πριν λίγο καιρό έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στους επισκέπτες του youtube! Η μεγάλη του επιτυχία "Δεν ταιριάζετε σου λέω" τον απογείωσε και έκανε τους πάντες να μιλούν για ένα νέο μεγάλο ταλέντο! Το τραγούδι του "Αθηνά" είναι αφιερωμένο στην μητέρα του στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία! Γενικότερα, τα τραγούδια του τα εμπνέεται από προσωπικά του βιώματα όπως έχει πει και ο ίδιος. 
Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι δεν έχει σπουδάσει ποτέ μουσική! Ότι έχει καταφέρει είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς. Ακόμη και τα τραγούδια που γράφει είναι γραμμένα από τον ίδιο! Επίσης έμαθε να συνθέτει αλλά να παίζει και κάποια μουσικά όργανα μόνος του. Πλέον όλοι μιλούν για το φαινόμενο Παντελίδη και όπου και αν εμφανιστεί επικρατεί πανικός. Στα πιο πολλά νυχτερινά club μετά από κάποια ώρα τα τραγούδια του παίζουν συνεχώς και όσοι βρίσκονται εκεί ξεσηκώνονται και τα τραγουδούν δυνατά!
Το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο και πολύ γρήγορα άρχισαν οι προετοιμασίες για την κυκλοφορία του πρώτου του ολοκληρωμένου δίσκου. Ήδη έχει γυριστεί και το videoclip για το τραγούδι "Δεν ταιριάζετε σου λέω" το οποίο όπως μόλις είδα μετρά πάνω από 10.252.750 επισκέψεις!!! Τέλος, αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο πλάι του Βασίλη Καρρά και της Πάολα. Στην πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλη πίστα θα έχει ήδη φανατικούς θαυμαστές που θα περιμένουν να τον θαυμάσουν!

                                                                                                 Themis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!