Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια πολλά...



Καλημέρα σας φίλοι μου! Χρόνια πολλά και να είστε όλοι καλά!!! Θα σας εύχομαι για μέρες, άλλωστε σαράντα μέρες δεν κρατάνε οι γιορτές;;; Σήμερα είναι 26 Δεκεμβρίου και σχεδόν όλοι έχουμε αυξήσει το βάρος μας κατά ένα κιλό τουλάχιστον!!! Σήμερα λοιπόν γιορτάζουν ο Κωστάντιος και η Κωσταντία ή Ντία (όχι το super market!). Χρόνια σας πολλά φίλοι μου να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε την γιορτή σας!!!! Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο το όνομα που γιορτάζει σήμερα αλλά δεν πειράζει! Είναι Χριστούγεννα και δεν χρειάζεται και κανένας ιδιαίτερος λόγος για να γιορτάσουμε! Καλά να περάσετε και σήμερα ότι κι αν κάνετε!!!


Και θα κλείσω με κάποια ανέκδοτα που έχουν άρωμα Χριστουγέννων!!! Πως είμαστε σίγουροι ότι ο Άι-Βασίλης είναι άντρας; Μα αν ήταν γυναίκα θα δεχόταν να ντύνεται κάθε χρόνο με τα ίδια ρούχα;;!!!
Ένα άλλο τώρα για να κλείσω: Χρονιάρες μέρες σέρνουν ένα τύπο στα δικαστήρια. Τον ρωτάει ο δικαστής: Γιατί σε έφεραν εδώ; "Επειδή ψώνισα τα χριστουγεννιάτικα δώρα λίγο νωρίτερα" απαντά ο άνθρωπος. "Αυτό δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα! Δεν μπορώ να σε δικάσω! Πόσο νωρίτερα τα πήρες δηλαδή;" ρωτά ο δικαστής. "Ε, λίγες ώρες πριν ανοίξει το μαγαζί!!!"

                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!