Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια!!!



Το πραγματικό όνομα της πανέμορφης Ζέτας Μακρυπούλια είναι Ζωή Αγορίτσα-Μακρυπούλια! Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1978. Από τα 14 της ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα σε διάφορες διαφημίσεις. Ήταν μία από τις "τσαούσες" του Γιώργου Μαρίνου στην εκπομπή "Cia Ant1". Παρουσίασε εκπομπή με τον Βασίλη Λεβέντη και το 1994 αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Παρακολούθησε μαθήματα και στο "Θέατρο των αλλαγών". Στην τηλεόραση, ένα επόμενο βήμα ήταν η παρουσίαση της εκπομπής "Mad Zone" ενώ το πρώτο της υποκριτικό "βήμα" έγινε στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη "Χωρισμένοι με παιδιά". 
Άλλες της συμμετοχές είναι στα έργα "Νιρβάνα", "Το Μπέρδεμα", "Σόλο καριέρα". Η καθιέρωσή της στο ευρύ κοινό όμως έγινε με τον απίθανο ρόλο της Αμαλλίας στο έργο "Στο παρά 5". Έχει συμμετάσχει στο "Safe sex", αλλά και στις σειρές "Γιούγκερμαν", "Το κλειδί του Παραδείσου", "4", "Ο πόλεμος των άστρων" και "Επτά θανάσιμες πεθερές". Μία λεπτομέρεια που είναι αρκετά άγνωστη έιναι ότι η Ζέτα υπήρξε για δύο χρόνια στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
Στο θέατρο έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις με πιο γνωστές: "Σεσουάρ για δολοφόνους", "Σ'αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε", "Μήδεια" και φέτος πρωταγωνιστεί στην σπαρταριστή κωμωδία του φίλου της Νίκου Μουτσινά "Τα βαφτίσια". Και στο κινηματογραφικό πανί οι παρουσίες της είναι αρκετές. Έχει συμμετάσχει στις παρακάτω ταινίες: "Γνωρίστε τους Ρομπινσονς", "Μόλις χώρισα", "Σούλα Έλα Ξανά", "The kings of Mykonos", "G-Force" και "Ζητείται ψεύτης". Για την προσωπική της ζωή αν και δεν μιλάει όλοι γνωρίζουμε ότι έχει υπάρξει στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου αλλά τώρα είναι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο περνά την καλύτερη φάση της ζωής της, όπως δηλώνει. Ωστόσο στα διάφορα σχόλια που γίνονται γύρω από την ζωή και τις σχέσεις της δεν απαντά αλλά δηλώνει απλά ότι από την στιγμή που εκτίθεσαι στο κοινό θα υπάρχουν θετικές αλλά και αρνητικές κριτικές.
Στην τηλεόραση έχει παρουσιάσει την βραδιά επιλογής τραγουδιού για την Eurovision της Αθήνας το 2006 αλλά και κάποια άλλα events στα πλαίσια της διοργάνωσης μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έπειτα, έχει παρουσιάσει μουσικά βραβεία της Κύπρου, Τηλεμαραθώνιο, το "Baby dance" στον Alpha, και τα 3 τελευταία χρόνια παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το "Dancing with the stars". Οι εμφανίσεις της κόβουν την ανάσα και οι διάφορες στυλιστικές αλλαγές που επιχειρεί κάθε εβδομάδα με την ομάδα της αποτελούν θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές κάθε Δευτέρα. Έτσι κλείνοντας, διάλεξα μερικές από τις εμφανίσεις αυτές για να σας αποδείξω πως όταν ο Θεός έχει κέφια, μπορεί να κάνει "θαύματα"!!!







                                                                                                  









                                                                                             Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!