Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Ελεονώρα μας κάνει Μελέτη!!!



Η Ελεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1978. Τολμώ να πω την ηλικία της γιατί από την μία μοιάζει για μικρότερη και από την άλλη έχει και η ίδια πει πως δεν έχει θέμα με την ηλικία της. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε γαλλική φιλολογία. Η τηλεοπτική της πορεία ξεκίνησε από το Alter όπου παρουσίαζε δελτία ειδήσεων. Την σεζόν 2005-06 παρουσίαζε τον "Πρωινό καφέ" στον Ant1 αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.  Στο ίδιο κανάλι παρουσίασε και την εκπομπή "Απόψε κερνάμε εμείς" με όχι τόση επιτυχία! Η τηλεοπτική της πορεία στον Ant1 έληξε κάπως περίεργα αφού μια ασθένεια την κράτησε μακρυά από την εκπομπή της.


Από τον Αύγουστο του 2008 έκλεισε συμφωνία με το κανάλι Star. Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη σεζόν ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή-πρωινή εκπομπή του καναλιού "Πρωινή μελέτη". Η εκπομπή σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά νούμερα αφού η Ελεονώρα και η παρέα της χάριζαν μια ευχάριστη νότα στα "ενημερωτικά" πρωινά μας. Τον Απρίλιο του 2012 και μετά από μία κακοτυχία με την Νικολέττα Ράλλη η "Πρωινή Μελέτη" μετακόμισε το μεσημέρι και εξακολουθεί για πολλοστή χρονιά να μας κρατάει παρέα. 



Όσο για το στυλ της έχουν ειπωθεί πολλά. Οι αλλαγές στα μαλλιά της ήταν extreme! Από μακρυά έγιναν κοντά και μετά από καιρό από ξανθά έγιναν κόκκινα και τώρα πάλι ξανθά. Το κούρεμα και το χτένισμα στα μαλλιά της έγιναν αμέσως νούμερο ένα θέμα συζήτησης και αντιγραφής στα κομμωτήρια! Όσο για τα ρούχα της, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά γιατί το υπέροχο αθλητικό σώμα που διαθέτει της επιτρέπει να φορέσει όποιο ρούχο της αρέσει! Στην προσωπική της ζωή δηλώνει μόνη αν και είναι περιζήτητη! Τέλος, πέρα από την τηλεοπτική της πορεία, η Ελεονώρα γράφει και σε blog. Επισκεφτείτε τη και δείτε το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛέΤΗς . Εγώ της εύχομαι να είναι πάντα καλά και γεμάτη επιτυχίες!















                                                                                                  Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!