Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Περίεργες συνήθειες που έχουμε στα ξενοδοχεία..

Όταν πηγαίνουμε διακοπές σ' ένα ξενοδοχείο θέλουμε να νιώθουμε όσο το δυνατό πιο οικεία, σαν να είμαστε στο σπίτι μας ένα πράγμα. Άλλοι το πετυχαίνουμε παίρνοντας μαζί μας ένα σωρό πράγματα και κουβαλώντας ένα σωρό βαλίτσες. Άλλοι πάλι επιλέγουν πιο ανορθόδοξους τρόπους προκαλώντας γέλιο και ξαφνιάζοντας τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που έγινε σε τουρίστες απ' όλη την Ευρώπη, το 43% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι διακοπές ξεκινούν από τη στιγμή που μπαίνουν στο δωμάτιο. Εκεί λοιπόν μπορούν να κάνουν όλα όσα στο σπίτι απαγορεύονται..Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.
Πρώτες και καλύτερες στη λίστα είναι οι ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, αφού το 19% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι δεν μπορούν ν' αντισταθούν στον πειρασμό παρακολούθησης μιας τέτοιας ταινίας. Και το 15% των γυναικών όμως είπε ότι σε ταξίδια που πραγματοποιεί χωρίς το έτερον ήμισυ μια κλεφτή ματιά τη ρίχνει.
Το 1/3 των τουριστών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι το ενδιαφέρει περισσότερο το περιεχόμενο των μικρών μπουκαλιών που υπάρχει στο μπάνιο και  θέλει να δοκιμάσει όλες τις κρέμες και τα σαμπουάν που το δωμάτιο προσφέρει.
Ένα 15% βγάζει το απωθημένο του στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Ποιο είναι αυτό; Να πηδάει πάνω στα κρεβάτια, κάτι που απαγορεύεται ρητά στο κρεβάτι του σπιτιού.
Μαντέψτε τι θα χρησιμοποιούσε το 50% των γυναικών τουριστριών. Όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο φυσικά, ειδικά αν είναι δωρεάν. Έτσι λοιπόν σάουνα, spa, γυμναστήριο και πισίνα έρχονται πρώτα στην προτίμησή τους ακόμη κι αν δεν έχουν κάνει γυμναστική ποτέ στη ζωή τους..
Τέλος, αν κι εσείς ανήκετε σ΄αυτούς που θα πλήρωνα κατιτίς παραπάνω προκειμένου ν΄απολαύσουν την τέλεια θέα, μην ανησυχείτε δεν είστε οι μόνοι. Το μόνο που θέλουμε στις διακοπές είναι να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε χαζεύοντας απλά από το μπαλκόνι του δωματίου μας. Το ίδιο και οι τουρίστες της έρευνας.
                                                                                                                                             Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!