Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξουμε τα Χριστούγεννα!!!



Είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα! Σχεδόν όλα τα σπίτια είναι στολισμένα. Στους δρόμους υπάρχουν ανάμεικτες μυρωδιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Τα παιδιά επιτέλους θα ξεκουραστούν για λίγο από το σχολείο και οι πιο μεγάλοι θα προσπαθήσουν να χαλαρώσουν για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Αφού λοιπόν όλα τα μέλη της οικογένειας θα είναι σπίτι θα είναι πολύ ωραίο να κάνουν κάτι όλοι μαζί! Τι πιο ωραίο από το να παίξει όλη η οικογένεια ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και κοντά στο τζάκι (αν υπάρχει). Σας προτείνω λοιπόν μερικά από τα πιο διασκεδαστικά επιτραπέζια για τις χειμερινές σας διακοπές! 











Ξεκινάω με την τράπουλα με την οποία όλοι έχουμε παίξει την Πρωτοχρονιά. Όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι "ποντάρει" τους ξηρούς καρπούς της "για το καλό".








Ένα αγαπημένο παιχνίδι είναι το Scrable. Το παλιό αυτό παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό μιας και οι καινούριες εκδοχές του κάνουν ακόμη και τους "δυνατούς" παίχτες να ιδρώνουν!!!












Για όσους λατρεύουν την παντομίμα μια καλή λύση είναι το Taboo. Αυτό το παιχνίδι θα χαρίσει πολύ γέλιο στην οικογένεια με τις δύσκολες αποστολές που θα σας βάλει να κάνετε!















Με αυτό το παιχνίδι πρέπει να μένεις πάντα σε εγρήγορση γιατί αν δεν φωνάξεις "Uno" την κατάλληλη στιγμή θα πάρεις δύο κάρτες επιπλέον!!

















Για εσάς που έχετε μέσα σας το αστυνομικό δαιμόνιο αυτό είναι το κατάλληλο παιχνίδι! Βρείτε πρώτοι τον δολοφόνο!















Αυτό το παιχνίδι το προτείνω στους γονείς! Μπορείτε να παίξετε με τα παιδιά σας και εκτός από την χαρά μπορείτε να τους χαρίσετε και γνώσεις...
















Και κλείνω με ένα παιχνίδι γι' αυτούς που έχουν μέσα τους το "μικρόβιο" της δημοσιότητας.... Ένα τηλεοπτικό show μέσα από το σπίτι σας... Με πάνω από 2000 ερωτήσεις δεν θα θέλετε να σταματήσετε...!!!








Καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε!!!!




                                                                                            Themis 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!