Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι κατάλληλες μπάλες για το δέντρο σας!

Φαντάζομαι ότι τώρα πια όλοι έχετε στολίσει για τα Χριστούγεννα...Αν όχι, τι περιμένετε;;; Να διαβάσετε το άρθρο για να μάθετε ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες σας ε; Σας καταλαβαίνω..πάντως εγώ την πάτησα και στόλισα πριν το διαβάσω. Για να μην την πάθετε κι εσείς λοιπόν σας παρουσιάζω το τι συμβολίζουν τα χρώματα των χριστουγεννιάτικων στολιδιών που θα επιλέξετε για το δέντρο σας!
Το πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη, την ηρεμία, την ισορροπία, τη ζωτικότητα, τη θεραπεία και την αφθονία. Επίσης τη γνώση, την οικογένεια και την υγεία ενώ ευνοεί την καλή εξέλιξη καινούριων ξεκινημάτων.
Το κόκκινο ως γνωστόν είναι το χρώμα του πάθους, της δύναμης και της ζωντάνιας. Εκπροσωπεί ακόμη τον πλούτο, τον έρωτα, τη δυνατή αγάπη και τη μεταμόρφωση.
Το χρυσό χρώμα συμβολίζει τον ήλιο, την ευτυχία, την επιτυχία, την ολοκλήρωση, την ευημερία και τη φιλία. Με το χρυσό χρώμα μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια της ζωής.
Το ασημί χρώμα συνδέεται με τη σελήνη και τις επιδράσεις της. Τα ασημί στολίδια θα ενισχύσουν την επικοινωνιακή διάθεση, θα δημιουργήσουν θετικές επιρροές για ερωτική έλξη και θα απομακρύνουν τις αρνητικές σκέψεις.
Το μπλε χρώμα συμβολίζει το νερό, την έμπνευση, τη χαλάρωση, την ανανέωση και την αριστοκρατικότητα. Τα μπλε διακοσμητικά στοιχεία θα φέρουν στο σπίτι σας αξιοπιστία και ασφάλεια.
Ιδανικό για χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι το μωβ .Όχι τόσο λόγω απόχρωσης όσο λόγω ιδιοτήτων, αφού το μωβ συμβολίζει την αφθονία και την αξιοπρέπεια. Προτιμήστε το αν θέλετε το νέο έτος να σας βρει με οικονομική άνεση (και ποιος δεν θέλει). Συνδέεται επίσης με την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση. Γενικά θα σας βοηθήσει στο να υπάρξει μια συνεχόμενη ροή εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Το λευκό μπορεί να είναι το χρώμα της αγνότητας, της αθωότητας και της πνευματικότητας, είναι όμως και χρώμα του πένθους γι΄αυτό και δεν προτείνεται για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Τέλος το ροζ χρώμα αντιπροσωπεύει την αγάπη, το ρομαντισμό, την ηρεμία και μεταδίδει γαλήνη και αποφόρτιση από αρνητικά συναισθήματα. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον τομέα των σχέσεών σας και να προσελκύσετε μια αληθινή, δυνατή και αγνή αγάπη τότε χρησιμοποιήστε το.
                                                                                                                                                    Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!