Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χορεύοντας με τα "αστέρια"...






Άλλη μία Κυριακή το λαμπερό show "Dancing with the stars" προβλήθηκε και μας χάρισε ωραίους χορούς από μη επαγγελματίες αστέρες της ελληνικής showbiz. Οι άντρες διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να εκτελέσουν μία χορογραφία paso doble ενώ οι κυρίες που παίρνουν μέρος έπρεπε να μας κερδίσουν με μία χορογραφία Βιενέζικου βάλς. Οι επιδόσεις ήταν για μερικούς εξαιρετικές, για άλλους μέτριες και για άλλους όχι τόσο καλές! 





Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε για μία ακόμη Κυριακή η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον δάσκαλό της Παύλο! Συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, βαθμολογία! 40 βαθμοί (8 από κάθε κριτή) ήταν ικανοί να την κατατάξουν για μία ακόμη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας.










Στην τελική δυάδα για την αποχώρηση βρέθηκαν ο Σπύρος Σούλης με την δασκάλα του Μαρία και ο Γιάννης Αϊβάζης με την δασκάλα του Ευτυχία! Αυτός που τελικά αποχώρησε ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης που μάλλον δεν έπεισε κοινό και κριτές συγκεντρώνοντας μόλις 30 βαθμούς από τους κριτές. Από το show υπήρχε και μία απουσία. Έλειπε η Βάσια Τριφύλλη καθώς είναι άρρωστη. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι και πάλι στην εκπομπή αλλά από την βαθμολογία της θα αφαιρεθούν 2 βαθμοί σαν ποινή για την χθεσινή της απουσία! 









Όσο για την παρουσιάστρια τι να πεις;;; Για μία ακόμη φορά μας μάγεψε με την όμορφη παρουσία της! Από έγκυρη πηγή (λέμε τώρα) έμαθα ότι το ρούχο είναι δικό της σχέδιο! Τα σχόλια δικά σας...













                                                                                                Themis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!