Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Θωμαή Απέργη: ένα νέο αστέρι ανέτειλε!!!




Η Θωμαή Απέργη είναι μια νέα κοπέλα που έχει πολύ ωραία φωνή και τραγουδά ένα όχι και τόσο γνωστό, για την Ελλάδα, είδος μουσικής. Κατάγεται από την Τήνο και από μικρή λάτρευε την μουσική. Σπούδασε μουσική, κλασική και ηλεκτρική κιθάρα αλλά και φωνητική. Έχει μία ιδιαίτερη χροιά η φωνή της. Αυτή της η "ιδιαιτερότητα" την έκαναν να στραφεί στη smooth jazz, την downtempo electronica  και την jazz μουσική. Τα είδη αυτά αν και είναι λίγο ανεξερεύνητα ακόμη για την Ελλάδα τα προωθεί με την υπέροχη φωνή της και η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να προσελκύει αρκετό κόσμο. Χαρακτηριστική είναι η συνοδεία ενός πιάνου και ενός σαξοφώνου. Αυτά σε συνδιασμό με την φωνή της σου δημιουργεί μία επιθυμία για slow κίνηση του σώματος! 



Υπηρετεί την gypsy μουσική και την απολαύσαμε και στους Night & Day. Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να ανακαλύπτεται και από το ευρύ κοινό καθώς την έχουμε απολαύσει σε εκπομπές όπως αυτή του Θέμου Αναστασιάδη αλλά και στο "Μες στην καλή χαρά" του Alpha με την Ναταλία Γερμανού. 

Κλείνοντας σας χαρίζω και ένα τραγούδι της που πρόσφατα άκουσα και ομολογώ μου άρεσε πάρα πολύ!! Είναι ένα δείγμα από την δουλειά της και κατά την ταπεινή μου άποψη η Θωμαή ήρθε για να μείνει!!









                                                                                              Themis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!