Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα χτενίσματα!

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με πολύ γοργούς ρυθμούς είπα να σας δώσω μερικές ιδέες για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας στις γιορτές, γιατί όπως και να το κάνετε λίγο περιποιημένες  πρέπει να είμαστε..! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με χτενίσματα για πιο κοντά μαλλιά. Μπούκλες χτενισμένες προς τα έξω για εσάς που έχετε επιλέξει ένα αυστηρό ασύμμετρο καρέ.
Θα μπορούσατε επίσης να τολμήσετε ένα αυστηρά ίσιο χτένισμα το οποίο πλαισιώνει το πρόσωπό σας και σας χαρίζει κομψότητα και δυναμισμό.
Πάμε τώρα σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό χτένισμα είναι ο κότσος στο πλάι. Διαχρονικός ο κότσος χαρίζει στυλ σε κάθε γυναίκα. Κάν' τε τον χαμηλά στο πλάι, αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες και είστε έτοιμες!
Μια ακόμη ιδέα για μεσαίου μήκους μαλλιά είναι το buffant, κρεπαρισμένα κυματιστά δηλαδή. Για να επιτύχετε αυτό το άκρως γιορτινό χτένισμα χρησιμοποιείστε ρόλεϊ και κρεπάρετε τα μαλλιά σας στην κορυφή. Στη συνέχεια χτενίστε τα απαλά και δώστε μια ελαφριά κλίση προς τα έξω για να επιτύχετε ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα θηλυκό αποτέλεσμα!
Περνάμε τώρα στα αγαπημένα πολλών γυναικών μακριά μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές. Θα σας δείξω μόνο δύο για να μην αδικήσουμε και τα υπόλοιπα μήκη..Για αρχή έχουμε γαλλική πλεξούδα-στεφάνι. Πλέκετε τη γαλλική πλεξούδα στο πλάι κι έπειτα την τυλίγετε γύρω από το κεφάλι κι έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Και θα κλείσουμε με μια ακόμη μορφή πλέξης για τις μακρυμαλλούσες φίλες μας που είναι πιο στριφογυριστή. Ίσως σας ταλαιπωρήσει λίγο, σίγουρα όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Κλείνοντας θα απευθυνθώ σε όλες τις γυναίκες λέγοντάς τους να τολμήσουν μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους τώρα που είναι γιορτές. Το χάλκινο χρώμα, οι έντονες ανταύγειες και το ομπρέ εκτός του ότι είναι στη μόδα, θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και θα φτιάξουν τη διάθεσή σας!
                                                                                                                                                            Μ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!