Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γνωρίστε τη Δούκισσα Νομικού..!!!


Είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζονται συστάσεις με την κοπέλα αυτή! Είναι η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού! Ο μπαμπάς της δεν είναι ζαχαροπλάστης αλλά ο τραγουδιστής Νίκος Νομικός. Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986. Το όνομα δεν είναι καλλιτεχνικό αλλά αληθινό αφού το "πήρε" από την γιαγιά της. Το όνομα αυτό είναι συνηθισμένο στην Σύμη από όπου κατάγεται. Σπουδάζει στην ΑΣΟΕΕ. Σαν μοντέλο, για αρκετό καιρό έκανε φωτογραφίσεις για διάφορα περιοδικά. Το 2007 ήταν η χρονιά της. Πήρε τον τίτλο (δικαιωματικά κατά την γνώμη μου) της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία. Ήταν η ομορφότερη Ελληνίδα για το 2007 που μας εκπροσώπησε και στο διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος. 



Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς όμως δεν είναι το μόνο που έχει καταφέρει. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την παρουσίαση εκπομπών. Από το 2007 έως το 2009 βρισκόταν στο Alter(κανάλι ήταν κάποτε!) και παρουσίασε μαζί με το Νίκο Παπαδάκη την εκπομπή "Life Style". Τη σεζόν 2009-10 στο Mega παρέα με Νίκο Παπαδάκη, Κατερίνα Καινούριου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαρία Αραπαντζή την εκπομπή "Όμορφος κόσμος το πρωί". Το 2010 υποδεχόταν τα ζευγάρια του "Just the two of us" στο green room. Το 2011 παρουσίασε και πάλι το "Life Style" στο Alter όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αφού όλες οι εκπομπές του καναλιού διακόπηκαν. Στις αρχές Γενάρη του 2012 της έγινε η πρόταση για την συμπαρουσίαση με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη της εκπομπής "Laugh Attack". Τέλος, την φετινή σεζόν(2012-13) βρίσκεται στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη για τον 13ο κύκλο της εκπομπής "'Ολα".  


Η Δούκισσα διατηρεί και δικό της blog στο Enter TV της Ζήνας Κουτσελίνη: Doukissa's Diary όπου μπορείτε να παρακολουθείτε αυτά που γράφει.
  Όσο για την προσωπική της ζωή γνωρίζουμε ότι είναι με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη! Αν και τελευταία ακούγονται διάφορα περί χωρισμού εμείς της ευχόμαστε να είναι καλά και πάντα χαρούμενη και γεμάτη επιτυχίες!!!











                                                                                               Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!