Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Paper Tab: έρχεται επανάσταση στα tablets!!!



Νομίζετε ότι αυτό είναι ένα πλαστικοποιημένο κομμάτι χαρτί; Θα μπορούσε αλλά δεν είναι! Είναι το Paper Tab! Είναι μια καινούρια ταμπλέτα που έχει το πάχος και την ευκαμψία ενός χαρτιού αλλά διαθέτει τις δυνατότητες του πιο εξελιγμένου υπολογιστή! Σύμφωνα με αυτούς που υλοποιούν την ιδέα ο χρήστης θα μπορεί να τυλίξει αυτή την ταμπλέτα και να την βάλει στη τσέπη του. Διαθέτει οθόνη 10,7' και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μόνη της, όσο και ως σύνολο μαζί με άλλα Paper Tabs. 
Μία από τις δυνατότητές του είναι ότι θα μπορούμε να στείλουμε μία φωτογραφία από το ένα Paper Tab στο άλλο μόνο με ένα άγγιγμα! Δηλαδή, ακουμπώντας το ένα πάνω στο άλλο η φωτογραφία μετατρέπεται αυτόματα σε συνημμένο αρχείο και μεταφέρεται στο άλλο! Μόνο μία κίνηση χρειάζεται για την μεταφορά, ένα τσάκισμα στην πάνω γωνία! 


Οι εμπνευστές τις ιδέας αυτής ισχυρίζονται πως σε μια δεκαετία θα αντικατασταθούν από αυτά τα "ηλεκτρονικά χαρτιά". Αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες στην έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show 2013 που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ως τις 11 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. 






                                                                                               Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!