Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δείτε ωραίες ευχές για όλες τις περιστάσεις...



Ομολογώ ότι κάθε φορά που προκύπτει μία περίσταση και πρέπει να δώσει η οικογένεια ευχές, επιστρατεύουμε τις μηχανές αναζήτησης για να πρωτοτυπήσουμε! Επειδή είναι κουραστική αυτή η διαδικασία συγκέντρωσα για εσάς μερικές ευχές για κάθε περίσταση...









Για αρραβώνα θα μπορούσατε να ευχηθείτε: Στο ξεκίνημα της καινούριας σας ζωής σας εύχομαι ολόψυχα κάθε ευτυχία. Επίσης μπορείτε να ευχηθείτε: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Με μια τέτοια αρχή έχετε ήδη προδιαγράψει το καλύτερο μέλλον. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!






Για γενέθλια μπορείτε να ευχηθείτε "Εύχομαι αυτή η μέρα να είναι τέλεια σαν εσένα", "Μέσα από την καρδιά μου μαζί με τις ευχές μου για τα γενέθλιά σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου.", "Όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν γίνονται τόσο καλοί όσο εσύ εύχομαι όλοι να τα χιλιάζουν!".





Για μια καινούρια δουλειά μπορούμε να ευχηθούμε: "Εύχομαι ο καινούριος δρόμος σου να είναι καλά στρωμένος", "Κάθε σου βήμα και μια καινούρια επιτυχία σου", "Χίλιες ευχές για χίλιες επιτυχίες", "Σε κάθε σου βήμα σε ακολουθεί μια ευχή μου".








Κλείνω με κάποιες βασικές ευχές για καλή ανάρρωση. "Εύχομαι να είναι η τελευταία περιπέτεια στη ζωή σου, περαστικά", "Τελικά τα μικρόβια σε βλέπουν όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, περαστικά", "Τόσο καιρό προσπαθώ αλλά τελικά ένας ιός κατάφερε να σε ρίξει στο κρεβάτι" και "Ο γιατρός είπε ότι σε λίγο θα γίνεις ο παλιός εαυτός σου...Τι κρίμα! Περαστικά".






                                                                                               Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!