Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Θέλετε να το παίξετε Master Chef αλλά δεν έχετε ιδέα από μαγειρική; Κάντε παραγγελία και θα σας έρθουν και τα άπλυτα μαζί!!!!
Είστε και εσείς από αυτούς που σας αρέσει να περιποιείστε τους καλεσμένους σας αλλά δεν το πολυέχετε με την μαγειρική; Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν και στην Βρετανία! Σκέφτηκαν ότι δεν μπορείς να λες ότι ξέρεις να μαγειρεύεις και ο νεροχύτης είναι πάντα άδειος! Έτσι μαζί με την παραγγελία φέρνουν στο σπίτι και όλα τα άπλυτα σκεύη που χρησιμοποίησε το εστιατόριο για να παρασκευάσει την παραγγελία των πελατών! 
Άρα λοιπόν το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να παραγγείλει, να στρώσει το τραπέζι και μόλις έρθει η παραγγελία να βάλει το φαγητό στα πιάτα και να αραδιάσει τα άπλυτα σε ένα εμφανές σημείο της κουζίνας ώστε να πείσει όλους τους καλεσμένους για τις μαγειρικές του ικανότητες! Έτσι λοιπόν είναι όλοι ικανοποιημένοι και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι παραγγείλατε από εστιατόριο αφού υπάρχουν τα πειστήρια του μαγειρικού...εγκλήματος!!!                                                                                                Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!