Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Σε αυτό το εστιατόριο όσο τρως τόσο ΔΕΝ πληρώνεις....Αυτή η λαχταριστή μπριζολίτσα είναι η πρόκληση που μας βάζει το εστιατόριο "The duck inn"! Όποιος δεχτεί την πρόκληση αυτή θα πρέπει να καταναλώσει αυτό το "πιατάκι" σε διάστημα 1 ώρας. Αυτός που θα το καταφέρει εκτός του ότι θα έχει κερδίσει μια σουίτα στο κοντινότερο νοσοκομείο, θα έχει εξοικονομήσει και 130+ ευρώ! Κι'αυτό γιατί όποιος μπορέσει να φάει αυτή τη μπριζόλα που ζυγίζει 4,3 κιλά θα του την κεράσουν και δεν θα πληρώσει τίποτα! Η μπριζόλα αυτή για να ψηθεί μέτρια θέλει 2 ώρες ψησίματος! 


Αλλά το πιάτο δεν αποτελείται μόνο από την μπριζολίτσα! Συνοδεύεται από μία γερή ποσότητα τηγανιτής πατάτας, πολλά μανιτάρια και αρκετά τηγανισμένα δαχτυλίδια κρεμμυδιών! 


Το πιάτο(ο Θεός να το κάνει) έχει ενταχθεί στο μενού του εστιατορίου εδώ και ένα χρόνο αλλά μέχρι ώρας κανείς δεν έχει καταφέρει να το φάει! Μεταξύ μας ούτε και ο Οβελίξ δεν θα κατάφερνε να φάει όλο αυτό. Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι προσπάθειες όλων ήταν άκαρπες...                                                                                                Themis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!