Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πτώση στις πωλήσεις της Apple;;; Ποιοι είναι οι λόγοι και ποια εταιρία ανέρχεται;





Μετά από έρευνα που έγινε στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου οι έφηβοι υποστήριξαν ότι η Apple δεν είναι πλέον cool! Ποιος περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο; Ειδικά στην Ελλάδα που τα iPhone φυτρώνουν πιο πυκνά και από τα μανιτάρια πλέον! Ειλικρινά αν μου απαντούσατε θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή είναι ιδέα μου ότι πλέον σε κάθε παρέα πάνω από τα μισά άτομα είναι κάτοχοι iPhone; Αλλά ας μην ξεφεύγω... Στην έρευνα αυτή, η έφηβοι λοιπόν δήλωσαν ότι δεν τους έλκει αυτή η μάρκα πλέον και μάλιστα θα προτιμούσαν ένα smartphone της σειράς Galaxy της Samsung ή ένα tablet της Microsoft! 
Αιτία αυτού μάλλον είναι η μανία των μεγαλύτερων για τα προιόντα της Apple. Έτσι, αντιδραστικοί εκ φύσεως οι έφηβοι, παν κόντρα σε αυτά που θέλουν οι γονείς τους και στρέφονται σε άλλες μάρκες! Σε όλο αυτό "βοηθά" η τάση των γονιών να δωρίζουν στα παιδιά τα παλιά μοντέλα και αυτοί να αγοράζουν τα αναβαθμισμένα! 
Πάντως στην χώρα μας δεν ισχύειι κάτι τέτοιο μιας και η νέοι σε μεγάλο ποσοστό έχουν προιόντα αυτής της μάρκας! Μήπως να αρχίσω να αισθάνομαι μειωνεκτικά που δεν έχω τέτοιο κινητό;;;

                                                                                               Themis

1 σχόλιο:

  1. Στην Ελλάδα ... κάθε μέρα τρως το αγγούρι και το Σάββατο είσαι μούρη ... με iPhone 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας την asinARTisia σου!