Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Άλεξ Κάβδας! Το νέο και εναλλακτικό fashion icon που ταράζει τα νερά...



 
Πρόκειται για μία από τις νέες μου αδυναμίες! Ο Άλεξ Ναπολέων Κάβδας είναι ένα νέο παιδί που ακόμα και αν δεν τον γνωρίζεις νιώθεις σαν να τον ξέρεις καιρό! Η πορεία του στο χώρο των ΜΜΕ ξεκινά με τρόπο πολλοί ζηλεύουμε. Το 2008 αποτελεί το πρώτο VJ πρόσωπο του MTV Greece. Την ίδια χρονιά παρουσίασε το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς και συνάντησε προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής. Όπως καταλάβατε η αρχή προδιαθέτει για ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Από το 2011 τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί μας παρουσιάζει ότι έχει σχέση με μουσική αλλά ανακαλύπτει και διάφορα in στέκια στην Αθήνα και μας κάνει προτάσεις για εναλλακτικές εξόδους! 



 Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο Άλεξ είναι ο "υπεύθυνος" για το Athens Daily Secret, ένα site με οδηγίες διαβίωσης στην Αθήνα. Πέρα από όλα αυτά που ξέρουμε λοιπόν ο Άλεξ για χρόνια έχει υπάρξει συντάκτης και fashion editor στις εκδόσεις Λυμπέρη.
Περνώντας στην προσωπική του ζωή θα δούμε ότι είναι ένα άτομο πολύ χαμηλών τόνων. Αν τον δείτε στις επίσημες εξόδους του θα καταλάβετε ότι είναι ένα άτομο που δεν το νοιάζει να βγει "ωραίος" στις φωτογραφίες. Συμπεριφέρεται όπως όταν ο φωτογραφικός φακός είναι απών! Οι πραγματικές του φιλίες εντός και εκτός της showbiz είναι λίγες  αλλά πραγματικές. Αν τον γνωρίσετε καλύτερα θα διαπιστώσετε γρήγορα το έξυπνο χιούμορ του! Έχει ιταλικές ρίζες και αυτό εξηγεί το ιδιαίτερο στυλ στα ρούχα που επιλέγει! Όπως παραδέχονται οι φίλοι του είναι πάντα πρόθυμος να τους βοηθήσει όπως και όσο ο ίδιος μπορεί. 
Σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι τα άτομα που συμπαθεί πιο πολύ είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής. Στα άτομα αυτά συμπλήρωσε τον Θέμη Γεωργαντά, την Βίκυ Καγιά και φυσικά την "αφεντικίνα" του (όπως την λέει) Ελένη Μενεγάκη. Θεωρεί τους Έλληνες ένα καλοντυμένο λαό και μας προτρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας! Αυτή λοιπόν είναι εν συντομία η ζωή του Άλεξ. Είμαι σίγουρος ότι θα τον βλέπουμε για χρόνια στην τηλεόραση και του το ευχόμαστε ολόψυχα.


                                                                                               Themis







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!