Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ηθοποιός,αθλήτρια,μητέρα και τώρα...ανερχόμενη χορεύτρια;;;


Τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε συχνά στην τηλεόρασή μας! Κάθε Κυριακή γεμίζει τις οθόνες μας όχι με το υποκριτικό αλλά με το χορευτικό της ταλέντο! Μιλάω φυσικά για την πανέμορφη Ντορέττα Παπαδημητρίου που αποτελεί το απόλυτο φαβορί του Dancing with the stars 3! Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1979. 
Το βιογραφικό της είναι πολύ φορτωμένο. Έχει σπουδάσει στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής. Αν απορείτε για το τέλεια διαμορφωμένο σώμα της σας πληροφορώ ότι υπήρξε πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και του στίβου! Το 2002 φοίτησε στην υποκριτική σχολή Ίασμος. Έχει κάνει θεατρικές σπουδές, ορθοφωνία αλλά και θεατρικά σεμινάρια. Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους! Ναι ναι μην απορείτε αλήθεια σας λέω όσο παράξενο κι'αν σας φαίνεται έχει αποκτήσει δύο παιδιά! Έχει παίξει στην τηλεόραση, στο θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο. Μεταξύ των τηλεοπτικών της επιτυχιών συγκαταλέγονται και οι σειρές "Απαγορευμένη αγάπη", "Κείσε τα μάτια", "Μίλα μου βρώμικα", "Λάκης ο γλυκούλης". Στο θέατρο μερικές από τις δουλειές που έχει συμμετάσχει είναι: "Σεσουάρ για δολοφόνους", "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης". Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες "Alter ego", "Νήσος". 

Τέλος, όπως θα ξέρετε διαγωνίζεται στο Dancing with the stars 3. Είναι μεγάλη αποκάλυψη και μαζί με τον παρτενέρ-δάσκαλό της Παύλο Μανογιαννάκη αποτελούν τον μεγαλύτερο διεκδικητή της πρώτης θέσης. Χαρακτηριστικά είναι το πρώτο ζευγάρι που πήρε 10 και εδώ και πολύ καιρό βρίσκονται σταθερά στην πρώτη θέση. Εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και την στηρίζουμε για την νίκη της στο Dancing!!!



                                                                                                 Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!