Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το Dancing συνεχίζει με ένα αστέρι λιγότερο...



Άλλη μία Κυριακή και το Dancing with the stars μας κράτησε συντροφιά. Τα είχε όλα, από εκπλήξεις, καλεσμένους μέχρι και μία ανέλπιστη αποχώρηση! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι διαγωνιζόμενοι αφού έπρεπε να ξεχάσουν την χορογραφία που ετοίμαζαν και να μάθουν μία καινούρια μέσα σε πολύ λίγες μέρες χόρεψαν για τον καλό σκοπό αλλά και για εμάς!

Αν και με ένα μόνο βαθμό διαφορά από τον δεύτερο, η χορεύτρια πλέον Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Πάυλο κατέκτησαν για μία ακόμη Κυριακή την πρώτη θέση! Το παράξενο δεν είναι αυτό. Αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις είναι ότι η διαφορά με τον δεύτερο ήταν μόλις ένας βαθμός (46-45). Το χορευτικό ήταν απολύτως επαγγελματικό για την ηθοποιό αλλά κατάφερε να αποσπάσει μόλις ένα 10 από την Κάτια Δανδουλάκη.


Στις δύο τελευταίες θέσεις βρέθηκαν η Λάουρα Νάργιες με τον Γιάννη και η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Βαγγέλη. Και εκεί που όλοι περίμεναν να αποχωρήσει η Λάουρα (επειδή ήταν επί καιρό στους προτεινόμενους και όχι επειδή δεν μου αρέσει), η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοινώνει την αποχώρηση της Κέλλυς. Όπως και η ζωή έτσι και το Dancing είναι γεμάτο εκπλήξεις! 

Για την παρουσιάστρια τα λόγια είναι περιττά, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις άλλωστε! Η αναζήτηση των πρωταθλητών συνεχίζεται με ένα ζευγάρι λιγότερο αλλά με περισσότερες απαιτήσεις γι'αυτούς που παρέμειναν στο χορευτικό παρκέ!














                                                                                          Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!