Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τι ψάχνουμε στο Google;

Καθημερινά οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούμε το Google προκειμένου να βρούμε το οτιδήποτε! Ως γνωστόν το Google αποτελεί την πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως. Τι ψάχνουν όμως πιο συχνά σε αυτό οι διαδικτυακοί χρήστες; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να μας δώσει η ίδια η εταιρεία, η οποία έψαξε και βρήκε φυσικά τις λέξεις και τους όρους που αναζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2012. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τις 10 δημοφιλέστερες αναζητήσεις που έγιναν φέτος.
Στο νούμερο 10 βρίσκεται η λέξη Games εκπροσωπώντας παντός είδους παιχνίδια. Η ιστοσελίδα Friv
μάλιστα σημείωσε κατακόρυφη άνοδο μέσα στο 2012.
Στην 9η θέση είναι η λέξη mail. Ως γνωστόν όποιος ψάχνει για το hotmail του, το gmail του ή το yahoo mail του, στο Google θα το βρει!
Την 8η θέση κατέχει το..Yahoo! Και όμως, αντί να μπουν κατ' ευθείαν σε αυτό οι χρήστες επιλέγουν να το αναζητούν στο Google πρώτα και μετά να το επισκέπτονται..
7η είναι η λέξη you. Και τίποτα άλλο.
6ο έρχεται το Hotmail το οποίο ξεπέρασε σε αναζητήσεις το gmail και το yahoo mail.
5ο φυσικά το download. Είμαι σίγουρη ότι εσείς δε γνωρίζετε κάτι γι' αυτό...
Ένα βήμα πριν την τριάδα είναι η λέξη Free. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι για κάτι ανέξοδο ψάχνουν. Γιατί να μην το κάνουν και οι χρήστες του Google δηλαδή;
Στην 3η θέση έρχεται το ίδιο το Google..Είτε το πιστεύετε είτε όχι οι χρήστες ψάχνουν γι΄αυτό στη μηχανή αναζήτησής του.
Έφτασε στην πηγή χωρίς όμως να πιει νερό το Youtube που ήρθε δεύτερο. Δεν πειράζει, του χρόνου ίσως..
Ανυπομονείτε για την πρώτη θέση; Μα γιατί; Ποιος άλλος θα μπορούσε να κατέχει αυτή τη θέση εκτός από το Facebook; Μάλιστα οι αναζητήσεις που το αφορούν αυξήθηκαν κατά 600% μέσα σ' ένα χρόνο!
                                                                                                                          Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!