Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Πως υποδέχτηκε το 2013 ο πλανήτης;Σε διάφορες "γωνιές" του πλανήτη όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα ξεκίνησε μια ξέφρενη γιορτή για την υποδοχή του νέου έτους! Οι φωτογραφίες με τις γιορτινές πόλεις του κόσμου κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σήμερα. Ας δούμε και εμείς λοιπόν!

Στο Λονδίνο μόλις το Big Ben χτύπησε δώδεκα φορές ο ουρανός έγινε φωτεινός με ένα show πυροτεχνημάτων! Άλλωστε ήταν η χρονιά της Αγγλίας αφού έγιναν εκεί και οι Ολυμπιακοί αγώνες!


Και στην Γερμανία, οι συμπαθείς κατά τα άλλα Γερμανοί γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου!

Και στην Ελλάδα όμως, παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα το σκηνικό της Ακρόπολης φωτίστηκε με πυροτεχνήματα αλλά και με τις ευχές μας για ένα πιο ανώδυνο 2013.Και οι γείτονες μας Ιταλοί, στην σκιά των οικονομικών προβλημάτων, γιόρτασαν τον καινούριο χρόνο με φόντο το Κολοσσαίο. 


Για άλλη μία χρονιά οι Αμερικάνοι γιόρτασαν στο κεντρικότερο σημείο την Πρωτοχρονιά και η τεράστια γυάλινη σφαίρα έκανε πάλι την εμφάνισή της.


Και κλείνω με την "καλοκαιρινή" Πρωτοχρονιά της Αυστραλίας! Τα πυροτεχνήματα έκλεψαν την παράσταση αν και κόστισαν κάτι παραπάνω!


Καλή Χρονιά σε όλους!!!

                                                                                               Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!