Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποχώρηση σοκ στο Dancing!

Όσοι περάσατε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι μπορεί να είδατε Dancing. Εσείς που δεν ήσασταν σπίτι διαβάστε εδώ τις καλύτερες στιγμές του show. Ο χορευτικός διαγωνισμός ξεκίνησε κάπως "χαλαρά" . Τα πρώτα ζευγάρια ήταν μέτρια μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκαν ο Ηλίας Βρεττός και η Κλώντια Άννα. Χόρεψαν σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς και απέσπασαν 45 βαθμούς και βρέθηκαν στην πρώτη θέση! 
Στην δεύτερη θέση, μετά από πολλές πρωτιές, βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Παύλο. Το "She is a maniac" που χόρεψε και την χαρακτηρίζει όπως είπαν τις χάρισαν 44 βαθμούς και την δεύτερη θέση.
Και οι ανατροπές ξεκίνησαν! Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η αποχώρηση του Γιώργου και της περσινής νικήτριας Έμιλυ. Αν και συγκέντρωσαν την 4η καλύτερη βαθμολογία (39 βαθμούς) τελικά αποχώρησαν. Μάλλον το μαύρο επηρέασε και το κοινό που τελικά τους "μαύρισε".
Η Ζέτα Μακρυπούλια για μία ακόμη φορά απέσπασε τις θετικές κριτικές των περισσότερων αφού μέσα στη τουαλέτα της έλαμπε!!                                                                                              Themis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε μας την asinARTisia σου!